demo-attachment-37-Subtraction-3

Kdo sem?

Psihosocialna svetovalka Pina Gorišek

Pina-8

Moje ime je Pina Gorišek. Po končani diplomi iz pedagogike/andragogike na Filozofski fakulteti sem študij nadaljevala na Fakulteti za uporabne družbene študije v Novi Gorici, kjer sem magistrirala iz psihosocialnega svetovanja. Tekom študija sem na Mednarodnem inštitutu za psihoterapijo in psihologijo opravila dodatno izobraževanje iz svetovalno terapevtskega dela.

Ker sem imela veliko željo oditi v tujino, sem sledila svojemu srcu in se preselila na Majorko, saj obožujem morje in sonce. Po vrnitvi v Slovenijo sem ugotovila, da imam vse, kar si želim, zato sem se odločila, da ostanem, in se zaposlila kot svetovalna delavka. Sem velika ljubiteljica športa, predvsem atletike, ki sem jo trenirala dvajset let. Zelo rada rišem, ustvarjam, se družim s prijatelji in preživljam čas v naravi s svojim kužkom. Moja velika strast so potovanja in spoznavanja novih kultur.

Sedaj je čas, da svoje znanje in izkušnje delim z vami in vam pomagam na poti do uspeha.

demo-attachment-228-Subtraction-4
Pillows with pattern on grey corner couch standing in bright Nordic living room interior with posters, green plants, lamps and window

Moja ideja

Psihoterapija v udobju vašega doma

Znašli ste se v začaranem krogu in zdi se vam, da je čas za spremembe. Počutite se anksiozno, negotovo glede prihodnosti na primer partnerske zveze. Ali pa se počutite, kot da ne živite življenja, kakršnega ste si zamislili. Morda pa vam le primanjkuje volje in odločnosti, da bi dosegli svoje cilje. Tu sem za vas, nudim vam podporo. Naj skupaj premislimo možne izide situacij, ki se vam morda zdijo brezizhodne.

Udobje vašega doma je prostor, kjer bova izvedla/-i terapijo. Moj pristop namreč temelji na ozaveščenosti, da nam danes vsem pogosto zmanjkuje časa zase. Ker želim, da ga ostane vam čim več, vas obiščem doma. Poleg tega se v zavetju doma običajno počutimo prijetnejše.

Naj navedem še en razlog več za izbiro prostora naših srečanj. Kadar se terapija izvaja doma, se terapevtski odnos razvije še hitreje, saj se ljudje v svojih domovih navadno počutimo bolj sproščeno. Poleg tega mi seznanjanje z vašim bivanjskim okoljem omogoča, da vas še bolje in globje spoznam in tako lahko še bolj pospešeno in učinkoviteje prideva do zadanega cilja.

demo-attachment-37-Subtraction-3

SE VPRAŠATE ZAKAJ?

V udobju vašega doma

Moj pristop namreč temelji na ozaveščenosti, da nam danes vsem pogosto zmanjkuje časa zase. Ker želim, da ga ostane vam čim več, vas obiščem doma. Poleg tega se v zavetju doma običajno počutimo prijetnejše.

Udobje doma

Hitreje do rešitve problema

Pridobite na času

Sproščeno okolje

Emotional lady talking to therapist

GET STARTED

Hvala, za povpraševanje. V kratkem vas kontaktiram.

Moj naslov

Izberite za nadaljevanje

Naprej

Obračun ur


Izberite za nadaljevanje

Naprej

Ponudba


Obračnani so potni stoški, na podlagi vašega vnesenega naslova. Ne odgovarjamo za napačno vpisane podatke. Potrni stroški, se obračunajo po dejanskem stanju. 0,5 eur/km

Izberite za nadaljevanje

Naprej

CENOVNI KALKULATOR

S pomočjo cenovnega kalkulatorja pridobite natačen izračun cene storitev.

Izberite za nadaljevanje

Naprej

Ponudba

Končna cena je:

Summary

OpisInformacijeKoličinaCena
Popust:
Znesek:

Naroči posvet